La multi ani, Nicolae si Nicoleta!

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani, Nicolae si Nicoleta!

Felicitare muzicală și animată de Sfântul Nicolae cu crini albi in inimă roșie și cu mesajul De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani, Nicolae si Nicoleta!.

Surprinde-i pe cei dragi cu o experiență unică și memorabilă de ziua Sfântului Nicolae - alege felicitarea video muzicală și animată cu crini albi in inimă roșie și transformă această sărbătoare într-una cu adevărat de neuitat!

Indiferent dacă este vorba despre familie, prieteni sau colegi, aceast mesaj video cu textul De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani, Nicolae si Nicoleta! îi va impresiona și îi va face să se simtă speciali de ziua numelui lor.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest videoclip de Sfântul Nicolae într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
1304 67 0:55
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.