Urare de Moș Nicolae

Pentru ca la noapte vine Mos Nicolae, celor mici le doresc ghetutele pline cu dulciuri si jucarii, iar voua, oamenilor mari, va doresc sa va umple Mosul sufletele cu fericire si tot ce va doriti!

Felicitare muzicală și animată de Sfântul Nicolae cu Mos Nicolae cu cadouri și un copil care îl așteaptă și cu mesajul Pentru ca la noapte vine Mos Nicolae, celor mici le doresc ghetutele pline cu dulciuri si jucarii, iar voua, oamenilor mari, va doresc sa va umple Mosul sufletele cu fericire si tot ce va doriti!.

Surprinde-i pe cei dragi cu o experiență unică și memorabilă de ziua Sfântului Nicolae - alege felicitarea video muzicală și animată cu Mos Nicolae cu cadouri și un copil care îl așteaptă și transformă această sărbătoare într-una cu adevărat de neuitat!

Indiferent dacă este vorba despre familie, prieteni sau colegi, aceast mesaj video cu textul Pentru ca la noapte vine Mos Nicolae, celor mici le doresc ghetutele pline cu dulciuri si jucarii, iar voua, oamenilor mari, va doresc sa va umple Mosul sufletele cu fericire si tot ce va doriti! îi va impresiona și îi va face să se simtă speciali de ziua numelui lor.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest videoclip de Sfântul Nicolae într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
1649 1 0:56
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.