Bun venit la noi in tara, Prea frumoasa... primavara!

In rochita azurie Se avanta peste glie. Flori arunca cu duiumul, Peste tot ii simti parfumul. Pe campie mieii zburda, Copilasii o saluta: - Bun venit la noi in tara, Prea frumoasa... primavara!

Felicitare video muzicală și animată de 1 Martie - mărțișor cu un desen cu ghiocel pe fundal alb și cu mesajul In rochita azurie Se avanta peste glie. Flori arunca cu duiumul, Peste tot ii simti parfumul. Pe campie mieii zburda, Copilasii o saluta: - Bun venit la noi in tara, Prea frumoasa... primavara!.

Sărbătoriți spiritul primăverii și transmiteți cele mai frumoase urări cu ajutorul acstei felicitări video muzicale de 1 Martie cu un desen cu ghiocel pe fundal alb. Oferiți acest mărțișor muzical virtual cu bucurie și optimism celor dragi ca să înceapă acest nou sezon cu zâmbete și speranță!

Cu o selecție atentă de cuvinte și imagini, aceast mesaj muzical cu textul In rochita azurie Se avanta peste glie. Flori arunca cu duiumul, Peste tot ii simti parfumul. Pe campie mieii zburda, Copilasii o saluta: - Bun venit la noi in tara, Prea frumoasa... primavara! transmite urări de bucurie, prosperitate și înflorire în prima zi a primăverii. Fiecare notă muzicală și fiecare cadru video sunt concepute pentru a aduce un strop de magie în viața destinatarului.

Melodia selectată special pentru aceast videoclip este inspirată de atmosfera proaspătă și vibrantă a primăverii. De la ritmuri vesele la armonii îmbietoare, muzica va transmite un sentiment de optimism și bucurie.

Aplicația noastră îți permite să trimiți acest video de 1 Martie cu un desen cu ghiocel pe fundal alb într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
1294 11 0:55
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 1 Martie | 1 Martie fericit!
370 0 1:42
Felicitari muzicale de 1 Martie | Iata 1 Martie a sosit!
352 0 1:24
Felicitari muzicale de 1 Martie | Primavara a sosit
376 0 1:05

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.