Iti doresc un 1 Martie fericit!

Am un dar ce-i pentru tine Este mic dar pentru mine Reprezinta tot ce-i bun Inima ti-o pun la snur, Sa o porti mereu cu tine, Primavara care vine!… Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an!

Felicitare video muzicală și animată de 1 Martie - mărțișor cu un mărțisor trandițional românesc și cu mesajul Am un dar ce-i pentru tine Este mic dar pentru mine Reprezinta tot ce-i bun Inima ti-o pun la snur, Sa o porti mereu cu tine, Primavara care vine!… Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an!.

Sărbătoriți spiritul primăverii și transmiteți cele mai frumoase urări cu ajutorul acstei felicitări video muzicale de 1 Martie cu un mărțisor trandițional românesc. Oferiți acest mărțișor muzical virtual cu bucurie și optimism celor dragi ca să înceapă acest nou sezon cu zâmbete și speranță!

Cu o selecție atentă de cuvinte și imagini, aceast mesaj muzical cu textul Am un dar ce-i pentru tine Este mic dar pentru mine Reprezinta tot ce-i bun Inima ti-o pun la snur, Sa o porti mereu cu tine, Primavara care vine!… Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an! transmite urări de bucurie, prosperitate și înflorire în prima zi a primăverii. Fiecare notă muzicală și fiecare cadru video sunt concepute pentru a aduce un strop de magie în viața destinatarului.

Melodia selectată special pentru aceast videoclip este inspirată de atmosfera proaspătă și vibrantă a primăverii. De la ritmuri vesele la armonii îmbietoare, muzica va transmite un sentiment de optimism și bucurie.

Aplicația noastră îți permite să trimiți acest video de 1 Martie cu un mărțisor trandițional românesc într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
514 0 1:42
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 1 Martie | O primavara minunata!
592 1 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | O primavara minunata!
381 0 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | La multi ani de 1 Martie
409 1 3:50
Felicitari muzicale de 1 Martie | La multi ani de 1 Martie
807 60 3:50
Felicitari muzicale de 1 Martie | Primavara a sosit
378 0 1:05

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.