Mesaj muzical de mărțișor

Din albul fulgilor de nea, Și din a soarelui sclipire, Îți dăruiesc un mărțișor, Aducător de fericire! E mic și neînsemnat, Dar plin de bucurie! E gândul meu cel mai curat, Care se-ndreaptă către tine!

Felicitare video muzicală și animată de 1 Martie - mărțișor cu un mărțișor clasic cu buburuză și ghiocei și cu mesajul Din albul fulgilor de nea, Și din a soarelui sclipire, Îți dăruiesc un mărțișor, Aducător de fericire! E mic și neînsemnat, Dar plin de bucurie! E gândul meu cel mai curat, Care se-ndreaptă către tine!.

Sărbătoriți spiritul primăverii și transmiteți cele mai frumoase urări cu ajutorul acstei felicitări video muzicale de 1 Martie cu un mărțișor clasic cu buburuză și ghiocei. Oferiți acest mărțișor muzical virtual cu bucurie și optimism celor dragi ca să înceapă acest nou sezon cu zâmbete și speranță!

Cu o selecție atentă de cuvinte și imagini, aceast mesaj muzical cu textul Din albul fulgilor de nea, Și din a soarelui sclipire, Îți dăruiesc un mărțișor, Aducător de fericire! E mic și neînsemnat, Dar plin de bucurie! E gândul meu cel mai curat, Care se-ndreaptă către tine! transmite urări de bucurie, prosperitate și înflorire în prima zi a primăverii. Fiecare notă muzicală și fiecare cadru video sunt concepute pentru a aduce un strop de magie în viața destinatarului.

Melodia selectată special pentru aceast videoclip este inspirată de atmosfera proaspătă și vibrantă a primăverii. De la ritmuri vesele la armonii îmbietoare, muzica va transmite un sentiment de optimism și bucurie.

Aplicația noastră îți permite să trimiți acest video de 1 Martie cu un mărțișor clasic cu buburuză și ghiocei într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
438 3 0:55
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 1 Martie | Urare de 1 Martie!
618 0 1:42
Felicitari muzicale de 1 Martie | Si primavara o sa vina...
560 1 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | Iata 1 Martie a sosit!
808 4 0:54
Felicitari muzicale de 1 Martie | Urare de 1 Martie!
636 3 1:42
Felicitari muzicale de 1 Martie | Primavara a sosit
378 0 1:05

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.