Pentru mama: 1 Martie Fericit!

Ghiocel, ghiocel Mic, firav si subtirel Scoate capul din zapada Soarele ca sa te vada Si ma iarta ca-ti ating Clopotelul de argint Si ma iarta ca te rup Mamei mele sa te duc.

Felicitare video muzicală și animată de 1 Martie - mărțișor cu buchet de ghiocei pe fundal alb și cu mesajul Ghiocel, ghiocel Mic, firav si subtirel Scoate capul din zapada Soarele ca sa te vada Si ma iarta ca-ti ating Clopotelul de argint Si ma iarta ca te rup Mamei mele sa te duc..

Sărbătoriți spiritul primăverii și transmiteți cele mai frumoase urări cu ajutorul acstei felicitări video muzicale de 1 Martie cu buchet de ghiocei pe fundal alb. Oferiți acest mărțișor muzical virtual cu bucurie și optimism celor dragi ca să înceapă acest nou sezon cu zâmbete și speranță!

Cu o selecție atentă de cuvinte și imagini, aceast mesaj muzical cu textul Ghiocel, ghiocel Mic, firav si subtirel Scoate capul din zapada Soarele ca sa te vada Si ma iarta ca-ti ating Clopotelul de argint Si ma iarta ca te rup Mamei mele sa te duc. transmite urări de bucurie, prosperitate și înflorire în prima zi a primăverii. Fiecare notă muzicală și fiecare cadru video sunt concepute pentru a aduce un strop de magie în viața destinatarului.

Melodia selectată special pentru aceast videoclip este inspirată de atmosfera proaspătă și vibrantă a primăverii. De la ritmuri vesele la armonii îmbietoare, muzica va transmite un sentiment de optimism și bucurie.

Aplicația noastră îți permite să trimiți acest video de 1 Martie cu buchet de ghiocei pe fundal alb într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
1360 23 0:55
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 1 Martie | 1 Martie fericit!
468 1 1:42
Felicitari muzicale de 1 Martie | Urare de 1 Martie!
539 0 1:42
Felicitari muzicale de 1 Martie | Si primavara o sa vina...
381 0 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | O primavara minunata!
376 0 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | Si primavara o sa vina...
564 2 0:55

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.