Si primavara o sa vina...

Cand cerul rade printre nori In blandul rasarit de soare Iar din apus sosesc cocori Si alte pasari calatoare Cand albii ghiocei pe rand Sfiosi se-nalta in lumina E sarbatoare pe pamant Si primavara o sa vina...

Felicitare video muzicală și animată de 1 Martie - mărțișor cu mărtișor cu un ghiocel pe fundal alb și bordură roșie și cu mesajul Cand cerul rade printre nori In blandul rasarit de soare Iar din apus sosesc cocori Si alte pasari calatoare Cand albii ghiocei pe rand Sfiosi se-nalta in lumina E sarbatoare pe pamant Si primavara o sa vina....

Sărbătoriți spiritul primăverii și transmiteți cele mai frumoase urări cu ajutorul acstei felicitări video muzicale de 1 Martie cu mărtișor cu un ghiocel pe fundal alb și bordură roșie. Oferiți acest mărțișor muzical virtual cu bucurie și optimism celor dragi ca să înceapă acest nou sezon cu zâmbete și speranță!

Cu o selecție atentă de cuvinte și imagini, aceast mesaj muzical cu textul Cand cerul rade printre nori In blandul rasarit de soare Iar din apus sosesc cocori Si alte pasari calatoare Cand albii ghiocei pe rand Sfiosi se-nalta in lumina E sarbatoare pe pamant Si primavara o sa vina... transmite urări de bucurie, prosperitate și înflorire în prima zi a primăverii. Fiecare notă muzicală și fiecare cadru video sunt concepute pentru a aduce un strop de magie în viața destinatarului.

Melodia selectată special pentru aceast videoclip este inspirată de atmosfera proaspătă și vibrantă a primăverii. De la ritmuri vesele la armonii îmbietoare, muzica va transmite un sentiment de optimism și bucurie.

Aplicația noastră îți permite să trimiți acest video de 1 Martie cu mărtișor cu un ghiocel pe fundal alb și bordură roșie într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
578 0 0:55
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 1 Martie | Iata 1 Martie a sosit!
570 0 0:54
Felicitari muzicale de 1 Martie | Si primavara o sa vina...
722 0 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | O primavara minunata!
557 4 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | 1 Martie Fericit!
3255 157 0:55

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.