Un martisor aducator de fericire

Din albul fulgilor de nea, Si din a soarelui sclipire, Iti daruiesc un martisor, Aducator de fericire! E mic si neinsemnat, Dar plin de bucurie! E gandul meu cel mai curat, Care se-ndreapta catre tine!

Felicitare video muzicală și animată de 1 Martie - mărțișor cu mărtișor clasic și cu mesajul Din albul fulgilor de nea, Si din a soarelui sclipire, Iti daruiesc un martisor, Aducator de fericire! E mic si neinsemnat, Dar plin de bucurie! E gandul meu cel mai curat, Care se-ndreapta catre tine!.

Sărbătoriți spiritul primăverii și transmiteți cele mai frumoase urări cu ajutorul acstei felicitări video muzicale de 1 Martie cu mărtișor clasic. Oferiți acest mărțișor muzical virtual cu bucurie și optimism celor dragi ca să înceapă acest nou sezon cu zâmbete și speranță!

Cu o selecție atentă de cuvinte și imagini, aceast mesaj muzical cu textul Din albul fulgilor de nea, Si din a soarelui sclipire, Iti daruiesc un martisor, Aducator de fericire! E mic si neinsemnat, Dar plin de bucurie! E gandul meu cel mai curat, Care se-ndreapta catre tine! transmite urări de bucurie, prosperitate și înflorire în prima zi a primăverii. Fiecare notă muzicală și fiecare cadru video sunt concepute pentru a aduce un strop de magie în viața destinatarului.

Melodia selectată special pentru aceast videoclip este inspirată de atmosfera proaspătă și vibrantă a primăverii. De la ritmuri vesele la armonii îmbietoare, muzica va transmite un sentiment de optimism și bucurie.

Aplicația noastră îți permite să trimiți acest video de 1 Martie cu mărtișor clasic într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
718 1 0:55
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 1 Martie | 1 Martie fericit!
549 0 1:42
Felicitari muzicale de 1 Martie | O primavara minunata!
545 0 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | Primavara sa iti aduca...
567 11 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | Iata 1 Martie a sosit!
765 4 0:54

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.