Dedicatie de 8 Martie, La multi ani pentru toate femeile si mamele

Sa fii femeie, nu-i usor, sa fii pe placul tuturor... Ajungi apoi mama sa fii, sa cresti, sa plangi langa copii. Dar este si adevarat ca este cel mai minunat, sa fii femeie si iubita, sa fii sotie si mamica. Si azi mai mult decat oricand, da-i vietii sens pe acest pamant!

Felicitare video muzicală și animată de 8 Martie - Ziua Internațională a Femeii cu un opt floral și cu mesajul Sa fii femeie, nu-i usor, sa fii pe placul tuturor... Ajungi apoi mama sa fii, sa cresti, sa plangi langa copii. Dar este si adevarat ca este cel mai minunat, sa fii femeie si iubita, sa fii sotie si mamica. Si azi mai mult decat oricand, da-i vietii sens pe acest pamant!.

Această felicitare muzicală de 8 Martie cu un opt floral transmite nu doar urări de Ziua Femeii, ci și un mesaj muzical profund de admirare și recunoaștere pentru contribuțiile și realizările extraordinare ale femeilor din întreaga lume.

Sărbătoriți cu stil și eleganță Ziua Femeii, alegând felicitarea video muzicală cu textul Sa fii femeie, nu-i usor, sa fii pe placul tuturor... Ajungi apoi mama sa fii, sa cresti, sa plangi langa copii. Dar este si adevarat ca este cel mai minunat, sa fii femeie si iubita, sa fii sotie si mamica. Si azi mai mult decat oricand, da-i vietii sens pe acest pamant! pentru a celebra frumusețea și puterea femeilor din întreaga lume!

Poți trimite aceast videoclip în doar câteva secunde, fără a pierde timp prețios. Interfața noastră îți permite să trimiți acest video de 8 Martie într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
330 2 0:55
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 8 martie | 8 Martie - La Multi Ani!
345 1 0:55
Felicitari muzicale de 8 martie | De 8 martie îţi urez...
627 0 0:55
Felicitari muzicale de 8 martie | La multi ani, bunica!
316 2 2:15
Felicitari muzicale de 8 martie | 8 Martie - La Multi Ani!
292 12 0:55

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.