Te iubesc, mama!

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!

Felicitare video muzicală și animată de 8 Martie - Ziua Internațională a Femeii cu cifra opt cu un trandafir la bază pe fundal roșu și cu mesajul Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!.

Această felicitare muzicală de 8 Martie cu cifra opt cu un trandafir la bază pe fundal roșu transmite nu doar urări de Ziua Femeii, ci și un mesaj muzical profund de admirare și recunoaștere pentru contribuțiile și realizările extraordinare ale femeilor din întreaga lume.

Sărbătoriți cu stil și eleganță Ziua Femeii, alegând felicitarea video muzicală cu textul Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! pentru a celebra frumusețea și puterea femeilor din întreaga lume!

Poți trimite aceast videoclip în doar câteva secunde, fără a pierde timp prețios. Interfața noastră îți permite să trimiți acest video de 8 Martie într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
624 0 2:15
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 8 martie | De 8 martie îţi urez...
545 0 0:55
Felicitari muzicale de 8 martie | 8 Martie
8 Martie 2018-03-02
8 Martie
1862 8 1:50
Felicitari muzicale de 8 martie | La multi ani de 8 Martie!
324 1 0:55

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.