La mulţi ani!

Florii alese, zile senine, Dumnezeu să te ţină într-un leagăn de flori şi în lumina lui cea binecuvântată! La mulţi ani!

Felicitare muzicală și animată de Florii cu icoana intrării in Ierusalim pe fundal violet cu flori și cu mesajul Florii alese, zile senine, Dumnezeu să te ţină într-un leagăn de flori şi în lumina lui cea binecuvântată! La mulţi ani!.

Surprinde-i pe cei dragi cu o experiență unică și memorabilă de ziua Floriilor - alege felicitarea video muzicală și animată cu icoana intrării in Ierusalim pe fundal violet cu flori și transformă această sărbătoare într-una cu adevărat de neuitat!

Indiferent dacă este vorba despre familie, prieteni sau colegi, aceast mesaj video cu textul Florii alese, zile senine, Dumnezeu să te ţină într-un leagăn de flori şi în lumina lui cea binecuvântată! La mulţi ani! îi va impresiona și îi va face să se simtă speciali de ziua numelui lor.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest videoclip de Florii într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
1004 11 2:30
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de Florii | La multi ani de Florii
499 26 3:05
Felicitari muzicale de Florii | La multi ani
Florii 2018-03-28
La multi ani
463 1 0:55
Felicitari muzicale de Florii | La multi ani, de Florii!
532 12 0:55
Felicitari muzicale de Florii | De Ziua Sfanta a Floriilor
461 8 1:45

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.