La multi ani de Sf. Daniel! - 17 Decembrie

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La multi ani de Sf. Daniel!

Felicitare muzicală și animată de Sfântul Daniel cu șampanie, ursuleț și flori și cu mesajul E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La multi ani de Sf. Daniel!.

Surprinde-i pe cei dragi cu o experiență unică și memorabilă de ziua Sfântului Daniel - alege felicitarea video muzicală și animată cu șampanie, ursuleț și flori și transformă această sărbătoare într-una cu adevărat de neuitat!

Indiferent dacă este vorba despre familie, prieteni sau colegi, aceast mesaj video cu textul E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La multi ani de Sf. Daniel! îi va impresiona și îi va face să se simtă speciali de ziua numelui lor.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest videoclip de Sfântul Daniel într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
985 5 1:42
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.