La multi ani, Dumitru!

La multi ani, Dumitru! Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire.

Felicitare muzicală și animată de Sfântul Dumitru cu șampanie în frapieră pe fundal cu baloane și cu mesajul La multi ani, Dumitru! Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire..

Surprinde-i pe cei dragi cu o experiență unică și memorabilă de ziua Sfântului Dumitru - alege felicitarea video muzicală și animată cu șampanie în frapieră pe fundal cu baloane și transformă această sărbătoare într-una cu adevărat de neuitat!

Indiferent dacă este vorba despre familie, prieteni sau colegi, aceast mesaj video cu textul La multi ani, Dumitru! Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire. îi va impresiona și îi va face să se simtă speciali de ziua numelui lor.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest videoclip de Sfântul Dumitru într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
564 30 0:35
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.