De ziua ta vroiam sa-ti daruiesc... La multi ani!

De ziua ta vroiam sa-ti daruiesc un buchet de flori mare cit sufletul tau si frumos ca tine, dar nu am gasit asa ca o sa-ti spun doar La multi ani!

Felicitare video muzicală și animată de zi de naștere cu o imagine cu film cu flori și cu mesajul De ziua ta vroiam sa-ti daruiesc un buchet de flori mare cit sufletul tau si frumos ca tine, dar nu am gasit asa ca o sa-ti spun doar La multi ani!.

Imaginează-ți să trimiți ceva special cuiva drag de ziua sa de naștere, ceva ce să-i aducă un zâmbet larg și să-i umple inima de bucurie. Cu această felicitare video muzicală cu o imagine cu film cu flori poți face exact acest lucru!

Celebrează ziua de naștere a cuiva drag într-un mod unic și memorabil cu acest mesaj muzical cu textul De ziua ta vroiam sa-ti daruiesc un buchet de flori mare cit sufletul tau si frumos ca tine, dar nu am gasit asa ca o sa-ti spun doar La multi ani! care va aduce zâmbetul pe buze și bucuria în inima destinatarului.

Poți trimite aceast videoclip în doar câteva secunde, fără a pierde timp prețios. Interfața noastră îți permite să trimiți acest video de zi naștere într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
323 1 0:44
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de zi de nastere | La Multi Ani!
297 1 0:45
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
215 0 1:10
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
359 1 0:40
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
250 0 0:45
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani
208 0 1:30
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
214 0 1:10

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.