Eu iti doresc din suflet a 100 primavara! La multi ani!

Ai mai urcat o treapta dintr-a vietii scara, eu iti doresc din suflet a 100 primavara, iar cand te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La multi ani!

Felicitare video muzicală și animată de zi de naștere cu o imagine cu film cu flori și cu mesajul Ai mai urcat o treapta dintr-a vietii scara, eu iti doresc din suflet a 100 primavara, iar cand te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La multi ani!.

Imaginează-ți să trimiți ceva special cuiva drag de ziua sa de naștere, ceva ce să-i aducă un zâmbet larg și să-i umple inima de bucurie. Cu această felicitare video muzicală cu o imagine cu film cu flori poți face exact acest lucru!

Celebrează ziua de naștere a cuiva drag într-un mod unic și memorabil cu acest mesaj muzical cu textul Ai mai urcat o treapta dintr-a vietii scara, eu iti doresc din suflet a 100 primavara, iar cand te vei uita-napoi pe treptele urcate, sa nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La multi ani! care va aduce zâmbetul pe buze și bucuria în inima destinatarului.

Poți trimite aceast videoclip în doar câteva secunde, fără a pierde timp prețios. Interfața noastră îți permite să trimiți acest video de zi naștere într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
293 1 0:44
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani
287 2 1:15
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani
874 0 0:40
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
271 0 2:15

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.