Happy Birthday To You!

Felicitare muzicala, poezie de zi de nastere: O viață lungă să trăiești / Cu multă demnitate / Să ai mereu doar bucurii / Succese mari în toate! / Norocul, fericirea / Să nu te părăsească / Iar pacea și iubirea / Mereu să te-nsoțească! / Ce pot să-ți mai doresc / În astă viață zbuciumată / Decît un trai împărătesc / Și multă, multă sănătate! / LA MULȚI ANI! Muzica: Happy Birthday To You Clasic

Suntem încântați să vă oferim o experiență unică, în care muzica și imagini frumoase sărbătoresc cu dragoste și bucurie ziua specială a celui drag. Bucurați-vă de o experiență de neuitat și plină de bucurie cu această felicitare video muzicală cu imagini de zi naștere.

Celebrează ziua de naștere a cuiva drag într-un mod unic și memorabil cu acest video de zi naștere care va aduce zâmbetul pe buze și bucuria în inima destinatarului. Fiecare notă muzicală este însoțită de imagini alese cu grijă, creând o simfonie de emoții și amintiri plăcute.

Versiunea clasică a melodiei "Happy Birthday To You" care acompaniază acestă felicitare muzicală de zi de nastere este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântece de ziua de naștere din întreaga lume. Această melodie simplă și veselă este recunoscută imediat și este cântată în mod tradițional pentru a sărbători ziua de naștere a unei persoane.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest colaj muzical într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
2837 236 1:05
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
378 0 0:45
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani
203 0 1:30
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
273 0 0:45
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani
335 0 0:40
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
347 0 0:32

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.