La multi ani!

Milioane de urari, mii de culori, sute de dorinte, kilograme de tort si multe zambete! Asta iti doresc de ziua ta! La multi ani!

Felicitare video muzicală și animată de zi de naștere cu șampanie și pahare pe fond portocaliu și cu mesajul Milioane de urari, mii de culori, sute de dorinte, kilograme de tort si multe zambete! Asta iti doresc de ziua ta! La multi ani!.

Imaginează-ți să trimiți ceva special cuiva drag de ziua sa de naștere, ceva ce să-i aducă un zâmbet larg și să-i umple inima de bucurie. Cu această felicitare video muzicală cu șampanie și pahare pe fond portocaliu poți face exact acest lucru!

Celebrează ziua de naștere a cuiva drag într-un mod unic și memorabil cu acest mesaj muzical cu textul Milioane de urari, mii de culori, sute de dorinte, kilograme de tort si multe zambete! Asta iti doresc de ziua ta! La multi ani! care va aduce zâmbetul pe buze și bucuria în inima destinatarului.

Poți trimite aceast videoclip în doar câteva secunde, fără a pierde timp prețios. Interfața noastră îți permite să trimiți acest video de zi naștere într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
360 4 0:45
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de zi de nastere | La Multi Ani!
248 1 3:20
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
332 0 0:35
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
245 1 2:15
Felicitari muzicale de zi de nastere | La multi ani!
358 0 0:36

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.