La multi ani!

Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii... numai asta-ti pot dori... s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire... La multi ani!

Felicitare video muzicală și animată de zi de naștere cu baloane colorate și steluțe pe fundal roșu și cu mesajul Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii... numai asta-ti pot dori... s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire... La multi ani!.

Imaginează-ți să trimiți ceva special cuiva drag de ziua sa de naștere, ceva ce să-i aducă un zâmbet larg și să-i umple inima de bucurie. Cu această felicitare video muzicală cu baloane colorate și steluțe pe fundal roșu poți face exact acest lucru!

Celebrează ziua de naștere a cuiva drag într-un mod unic și memorabil cu acest mesaj muzical cu textul Inimioare, fluturasi, zambete de ingerasi, trandafiri catifelati, bafta-n viata, bucurii... numai asta-ti pot dori... s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire... La multi ani! care va aduce zâmbetul pe buze și bucuria în inima destinatarului.

Poți trimite aceast videoclip în doar câteva secunde, fără a pierde timp prețios. Interfața noastră îți permite să trimiți acest video de zi naștere într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
268 3 0:44
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.