La multi ani!

Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani!

Felicitare muzicală și animată de 1 Iunie - Ziua Copilului cu 3 copii desenați și cu mesajul Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani!.

Surprinde-i pe cei mici cu o urare specială pentru Ziua Copilului - alege felicitarea video muzicală și animată cu 3 copii desenați și transformă această sărbătoare într-o experiență plină de magie și fericire pentru cei mici!

Indiferent că vrei să îți surprinzi copilul, nepoții sau chiar sărbătorești alături de copiii din comunitatea ta, aceast video muzical cu textul Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani! îi va încânta și îi va face să se simtă cu adevărat speciali în această zi minunată.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest videoclip de 1 Iunie într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
402 9 1:30
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.