Urare de 1 Martie!

Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire. 1 Martie Fericit!

Felicitare video muzicală și animată de 1 Martie - mărțișor cu un mărțisor trandițional românesc și cu mesajul Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire. 1 Martie Fericit!.

Sărbătoriți spiritul primăverii și transmiteți cele mai frumoase urări cu ajutorul acstei felicitări video muzicale de 1 Martie cu un mărțisor trandițional românesc. Oferiți acest mărțișor muzical virtual cu bucurie și optimism celor dragi ca să înceapă acest nou sezon cu zâmbete și speranță!

Cu o selecție atentă de cuvinte și imagini, aceast mesaj muzical cu textul Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire. 1 Martie Fericit! transmite urări de bucurie, prosperitate și înflorire în prima zi a primăverii. Fiecare notă muzicală și fiecare cadru video sunt concepute pentru a aduce un strop de magie în viața destinatarului.

Melodia selectată special pentru aceast videoclip este inspirată de atmosfera proaspătă și vibrantă a primăverii. De la ritmuri vesele la armonii îmbietoare, muzica va transmite un sentiment de optimism și bucurie.

Aplicația noastră îți permite să trimiți acest video de 1 Martie cu un mărțisor trandițional românesc într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
604 0 1:42
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de 1 Martie | Primavara a sosit
372 0 1:05
Felicitari muzicale de 1 Martie | Urare de 1 Martie!
618 0 1:42
Felicitari muzicale de 1 Martie | Si primavara o sa vina...
345 0 0:55
Felicitari muzicale de 1 Martie | Iata 1 Martie a sosit!
536 1 0:54

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.