La multi ani de Anul Nou!

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita!

Felicitare muzicală și animată de Anul Nou cu globuri pe fundal cu hartie de scris și cu mesajul Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita!.

Surprinde-i pe cei dragi cu o urare specială pentru Revelion - alege aceast video și dă startul unei noi aventuri pline de bucurie și speranță pentru un an minunat înainte!

Cu această felicitare video muzicală cu globuri pe fundal cu hartie de scris, poți să transmiți cele mai sincere urări pentru un an nou plin de bucurie, prosperitate și împliniri într-un mod unic și captivant.

Indiferent că îți dorești să îți surprinzi familia, prietenii sau colegii, aceast mesaj video cu textul Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita! îi va încânta și le va aduce un strop de optimism și entuziasm pentru începutul anului nou.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest videoclip de Anul Nou într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
1640 14 2:42
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de Anul Nou | La Multi Ani!
Anul Nou 2018-12-13
La Multi Ani!
1628 1 1:05
Felicitari muzicale de Anul Nou | Urare de Anul Nou
520 1 1:24
Felicitari muzicale de Anul Nou | La multi ani cu bucurie!
1509 3 2:25
Felicitari muzicale de Anul Nou | La multi ani cu bucurie!
957 0 2:25
Felicitari muzicale de Anul Nou | La multi ani!
Anul Nou 2018-12-15
La multi ani!
1558 10 0:55

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.