La Multi Ani!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!

Felicitare muzicală și animată de Anul Nou cu sampanie care se deschide pe fundal alb și cu mesajul La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani!.

Surprinde-i pe cei dragi cu o urare specială pentru Revelion - alege aceast video și dă startul unei noi aventuri pline de bucurie și speranță pentru un an minunat înainte!

Cu această felicitare video muzicală cu sampanie care se deschide pe fundal alb, poți să transmiți cele mai sincere urări pentru un an nou plin de bucurie, prosperitate și împliniri într-un mod unic și captivant.

Indiferent că îți dorești să îți surprinzi familia, prietenii sau colegii, aceast mesaj video cu textul La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti si sus paharul! La Multi Ani! îi va încânta și le va aduce un strop de optimism și entuziasm pentru începutul anului nou.

Interfața noastră îți permite să trimiți acest videoclip de Anul Nou într-un mod rapid și eficient prin Whatsapp, Facebook sau Twitter.
5488 40 1:05
Trimite pe facebook Trimite pe WhatsApp Trimite pe Twitter Pin It Trimite pe Viber
Te-ar putea interesa și ...
Felicitari muzicale de Anul Nou | La multi ani cu bucurie!
1509 3 2:25
Felicitari muzicale de Anul Nou | La multi ani de Anul Nou!
455 0 2:42
Felicitari muzicale de Anul Nou | Urare de Anul Nou
520 1 1:24
Felicitari muzicale de Anul Nou | La multi ani!
Anul Nou 2018-12-13
La multi ani!
1109 0 0:55
Felicitari muzicale de Anul Nou | La multi ani!
Anul Nou 2018-12-15
La multi ani!
1558 10 0:55

Confidentialitate  Cautari 
© felicitarimuzicale.com. All Rights Reserved.